Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

07. 12. 2017. 19:55   >>  19:25 1

RAST NA BERZI

Bogatstvo Amerikanaca 96.900 milijardi dolara

Rast na berzi i stalno uvećanje vrijednosti nekretnina uvećao je bogatstvo američkih domaćinstava na 96.900 hiljada milijardi dolara, mada ti dobici vjerovatno nijesu podjednako raspodijeljeni.

Federalne rezerve su saopštile da se ukupno bogatstvo u SAD uvećalo za 1.700 milijardi dolara u periodu jul-septembar, poslije postojanog rasta bogatstva Amerikanaca od Velike recesije koja je 2008. i 2009. izbrisala šestinu njihovog bogatstva.

Vrijednost akcija u posjedu Amerikanaca porasla je za 1.100 milijardi dolara, dok je vrijednost kuća i stanova povećana za 400 milijardi dolara. Ukupno bogatstvo domaćinstava uključuje tekuće i štedne račune, dok oduzima vrijednost hipoteka i drugih dugova.

Podaci američke centralne banke pokazuju da američke korporacija imaju pozamašnih 2.400 milijardi dolara u gotovini.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније