Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 12. 2017. 16:28   >>  15:56 5

NOVI MANDAT

Putin objavio da će se opet kandidovati

Ruski predsjednik Vladimir Putin objavio je danas da će se na izborima sljedeće godine kandidovati za novi šestogodišnji mandat na čelu države.

Putin je objavio planove za kandidaturu na sastanku s veteranima i radnicima u fabrici automobila GAZ u gradu Nižnji Novgorod, prenio je Tass.

"Da, kandidovaću se za predsjednika Rusije", rekao je Putin i dodao da nije mogao da prona]e bolje mjesto i trenutak da objavi svoju kandidaturu.

Ruski predsednik najavio je ranije danas na cjeremoniji dodele nagrada za mlade dobrovoljce da će uskoro donijeti odluku o kandidaturi na izborima 18. marta.

On je tada rekao da će odluku donijeti u "najskorijoj budućnosti" i da će imati u vidu današnji razgovor s mladim dobrovoljcima i njihovu reakciju.

Rejting predsjednika Rusije je iznad 80 odsto. Pored Putina, vjerovatno će se kandidovati ultranacionalista Vladimir Žirinovski i liberal Grigori Javlinski, kao i televizijska voditeljka Ksenija Sobčak, ćerka bivšeg gradonačelnika Sankt Peterburga koji je bio Putinov mentor 90-ih godina.

Putin je na vlasti od 2000. godine.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније