Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

02. 12. 2017. 19:34   >>  19:20 6

"UBIJEŠ SE MALO"

O'Brajen ismijao samoubistvo Praljka

Američki komičar Konan O'Brajen dotakao se slučaja samoubistva Slobodana Praljka i od cijele situacije napravio skeč za svoj šou.

"Bivši hrvatski general, vrlo loš lik koji je bio osuđen za ratne zločine, progutao je otrov za vrijeme suđenja u Hagu. Radije je odabrao da se ubije, nego da odleži zatvorsku kaznu. To je bio njegov način da se izvuče iz situacije", rekao je O'Brajen, nakon čega se javio njegov kamerman dodavši da to ipak i nije tako čudno.

Kamerman Toni je rekao da smo svi u jednom trenutku "popili otrov" kako bismo se izvukli iz određenih sitacija i da je ključ "uzeti tek toliko otrova da se ubijete samo malo".

"Trik je imati pravi otrov, a moj izbor je gutljaj cijanida. On me ubije malo svaki put kada mi to zatreba", rekao je Toni, nakon čega slijede scene u kojima kamerman izvršava samoubistvo kako bi izbjegao stvari koje ne voli.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније