Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

24. 11. 2017. 19:29 >> 19:35

OTVORENE STANICE

London: Policija nema dokaza o pucnjavi

Londonska policija saopštila je večeras da nije pronašla dokaze o pucnjavi prijavljenoj u centru grada, koja je izazvala paniku i građane navela da siđu u stanicu podzemne železnice Oksford sirkus, javila je agencija AP.

Stanica metroa koja je bila na kratko zatvorena, ponovo je otvorena, a policija je sat vremena od prijavljenog incidenta navela da nije pronašla nikakve dokaze ni tragove o pucnjavi niti osumnjičene osobe.

Građani su u panici bježali u stanicu metroa i obližnje prodavnice.

Jedna žena je lakše povrijeđena, dok je izlazila iz podzemne željeznice.

Indicent je prijavljen na takozvani "crni petak" usred ulice Oksford u Londonu, koja je najpoznatija trgovačka ulica u glavnom gradu Velike Britanije, javila je agencija Frans pres.

"Crni petak" (Black Friday) se kao dan velikih popusta u radnjama proširio čitavim svijetom iz SAD, iako je u toj državi vezan za praznik Dan zahvalnosti. Dan poslije tog praznika predstavlja početak sezone božićnih kupovina i vremenom je postao dan s najvećim prometom u prodavnicama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније