Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 11. 2017. 23:50   >>  23:20 1

DOBIO SUDSKI SPOR

Berluskoniju supruga vraća 60 miliona eura

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni dobio je danas sudsku parnicu protiv bivše supruge Veronike Lario o ukidanju plaćanja alimentacije, tako da će ona morati da mu vrati oko 60 miliona eura, sumu koju je već dobila od njega.

Par se zvanično razveo u februaru 2014. ali vode spor o alimentaciji, koja je prvo bila određena na tri miliona eura mjesečno, potom smanjena na 1,4 miliona eura.

Sud u Milanu danas je potpuno ukinuo mjeru davanja alimentacije uz obrazloženje da je Berluskonijeva bivša supruga dovoljno bogata da se finansijski brine o sebi.

Njena imovina je procijenjena na oko 16 miliona eura, a u vlasništvu ima jednu izdavačku kući i vrijedan porodičan nakit. Sud je u maju utvrdio da alimentaciju ne mora da prima bivši supružnik koji ima dovoljno finansijskih sredstava da se sam izdržava.

Veronika Lario (61) podnela je zahtjev za razvod braka navodeći da ne može da bude s Berluskonijem koji se tada viđao s maloljetnicama.

Berluskoni (81) je zbog te afere bio na sudu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније