Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 11. 2017. 22:57   >>  22:27

KRATKO RAZGOVARALI

Medvedev: Tramp otvoren i dobronamjeran

Ruski premijer Dmitrij Medvedev izjavio je danas da je kratko razgovarao sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom na samitu ASEAN u Manili i dodao da je Tramp "otvoren i dobronamjeran".

Medvedev je rekao da mu je bilo prijatno da razgovara sa predsjednikom SAD o različitim temama, prenijele su ruske agencije.

"Prisjetili smo se, između ostalog, istorije naših odnosa sa SAD, Drugog svjetskog rata i još nekih tema", kazao je on.

Ruski premijer je ocijenio da se rusko-američki odnosi nalaze na najnižem stepenu u posljednjih nekoliko decenija i dodao da su se veze dvije zemlje pogoršavale iz dana u dan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније