Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio P.R. [ Beta ]

22. 10. 2017. 22:30   >>  22:01

TAOCI NEPOVRIJEĐENI

Napadač uhapšen i odveden u bolnicu

Naoružani muškarac koji je uzeo za taoce dvije osobe zaposlene u kuglani u Velikoj Britaniji uhapšen je večeras pošto je policija upala u taj objekat, saopštili su zvaničnici.

Dvije osobe koje su oko četiri sata bile zatočene oslobođene su nepovrijeđene, neimenovani napadač je odveden u bolnicu, a detalji o njegovom stanju nijesu saopšteni, navodi Asošiejted pres.

Policija je danas upozoravala građane da ne prilaze tržnom centru u gradu Nanitonu, gdje se nalazi ta kuglana, a potom je saopštila da taj incident "nije povezan ni sa kakvom terorističkom aktivnošću", ali nije iznijela druge podatke.

Predstavnik kompanije u čijem sastavu je ta kuglana rekao je za Skaj njuz da je obaviješten da su za taoce uzete dvije osobe zaposlene u toj kuglani i dodao da misli da je napadač bivši muž ili dečko jedne od te dvije osobe, ali da nije siguran u to. Policija nije potvrdila te navode.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније