Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

18. 10. 2017. 21:51   >>  21:28

ODGOVOR NA KRITIKE

Hamnei: Tramp divljak, bulazni i laže

Vrhovni vođa Irana ajatolah Ali Hamnei odbacio je danas agresivne kritike koju je na račun Teherana uputio predsjednik SAD Donald Tramp.

 

On je te kritike nazvao "bulažnjenjem i velikim lažima", koji dolaze od jednog "divljaka", prenosi AFP.

"Ne želim da trošim vrijeme odgovarajući na bulažnjenja i velike laži divljaka koji je američki predsjednik", kazao je Hamnei u obraćanju studentima u Teheranu koje je objavio na svom kanalu na "Telegramu".

AFP navodi da je ovo bio prvi odgovor Hamenija na prošlonedjeljni ratoborni Trampov govor usmjeren protiv Irana. 

Hamnei je prethodno izjavio da Teheran neće prihvatiti pritiske evropskih zemalja na iransku regionalnu politiku i raketni program, javila je iranska državna televizija, prenio je Rojters. 

"Miješanje Evropljana u raketni program Irana i našu regionalnu politiku... za Iran je neprihvatljivo da Evropljani slijede siledžijsku politiku Amerike", kazao je Hamnei.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније