Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

17. 10. 2017. 08:52 >> 08:34

ZA ŽRTVE POŽARA

U Portugalu trodnevna žalost

U Portugalu je od danas trodnevna žalost poslije smrti najmanje 36 ljudi u šumskim požarima u kojima su tri osobe poginule i u susjednoj Španiji.

 

 

 

Oko 3.600 vatrogasaca sinoć se borilo da ugasi preostalih 50 požara. Sedam osoba se vode kao nestale.

Povrijeđeno je najmanje 63 civila i vatrogasaca, a 16 među njima je u kritičnom stanju.

Šumski požari su opustošili portugalske oblasti Koimbra, Kastelo Branko, Vizeu i Aveiro, kao i špansku oblast Galiciju. Požare je dodatno raspirivao vjetar koji je pratio uragan Ofeliju na Atlantiku.

Portugal je najsmrtonosniji požar imao 17. juna ove godine kada su u području Pedrogao Grande stradale 64, a povrijeđeno 250 osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније