Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

16. 10. 2017. 15:26 >> 14:55
2

KLINTONOVA TVRDI

"Asanž bio oruđe ruskih obavještajnih službi "

Kandidatkinja Demokratske partije na američkim izborima 2016. Hilari Klinton rekla je danas da je osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž bio oruđe ruskih obavještajnih službi kada je objavio njene hakovane mejlove, što je naškodilo njenoj kampanji.

Klinton je za australijsku državnu televiziju rekla da je Asanž "postao nihilistički oportunista koji izvršava zapovjesti diktatora", misleći time na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

"On je oruđe ruske obavještajne službe, i kad je takav mučenik za slobodu govora zašto Vikiliks nikada ne objavi nešto iz Rusije?", dodala je bivša američka državna sekretarka.

Ona je govorila o objavljivanju politički štetnih mejlova Demokratskog nacionalnog komiteta tokom izborne kampanje 2016.

Asanž je danas na Tviteru napisao da Hilari Klinton "nije kredibilna osoba".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније