Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

13. 09. 2017. 09:35 >> 09:11

TRAMP OBILAZI

U Floridi 12 žrtava uragana

U nevremenu izazvanom uraganom Irma u američkoj državi Floridi pognulo je 12 ljudi, novi je bilans koji je danas saopštila lokalna služba za vanredne situacije.



 

 

Kako je najavljeno, američki predsjednik Donald Tramp će sjutra, u pratnji prve dame Melanije, obići ugrožena područja u Floridi.

Na ostrvima Florida Kiz 85 odsto kuća je uništeno ili oštećeno.Iako više od 15 miliona ljudi i dalje nema struju, stanovništvo je počelo da se vraća u pojedine djelove Floride i u toku je procjena štete.

Aerodrom u Majamiju je počeo da radi, sa oko 30 odsto kapaciteta.

Zabavni park "Diznilend" u Orlandu danas takođe radi, ali većinu posjetilaca čine stanovnici obližnjih gradova i turisti koji u hotelima nemaju ni struju ni klimu.

Uragan je poslije Floride oslabio, ali je nastavio da se kreće ka državama Džordžiji i Južnoj Karolini, gdje je donio jak vjetar i obilnu kišu.

Prije nego što je stigla do obala SAD, Irma je nezapamćenu štetu pričinila na Karibima, gdje je poginulo skoro 40 ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније