Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

11. 09. 2017. 08:20 >> 07:50
1

IRMA HARA

U Majamiju poplave i srušeni kranovi

Jaki vjetrovi uragana Irma izazvali su poplave danas u centru Majamija gdje su srušene i dvije velike građevinske dizalice na jednom gradilištu ali nije bilo žrtava, javile su lokalne vlasti i stanovnici tog dijela glavnog grada američke savezne države Floride.

 

 

Jedna dizalica srušila se na krov zgrade u izgradnji u četvrti Majamija na obali mora gdje se nalaze brojna gradilišta, javila je agencija Frans pres.

Stanovnik Majamija je rekao da je vidio drugu građevinsku dizalicu kako pada u poplavljeni dio grada.Televizijski snimci avenije Brikel koja se nalazi na samoj obali prikazuju ulicu poplavljenu morem a voda je stigla do prozora parkiranih automobila.

U finansijskoj četvrti Majamija voda je visine 60 centimetara, a jedna od glavnih ulica pretvorena je u rijeku, prenio je sinoć Bi-Bi-Si (BBC).

Lokalne vlasti su pozvale stanovništvo koji nije evakuisano da izbjegavaju zgrade u blizini gradilišta i dizalica kojih ima 25 u Majamiju.U međuvremenu, elektrodistribucija Floride saopštila je da 2,1 miliona ljudi ostal

o bez struje, javila je agencija AP.Ranije je ta ustanova navela da će biti potrebno nekoliko nedjelja da se popravi šteta i stabilizuje sistem napajanja strujom poslije naleta uragana Irme, koji je prešao u u treću kategoriju sa propratnim vjetrovima brzine do 192 kilometra na čas.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније