Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R.

07. 09. 2017. 10:22 >> 09:59

NEVJEROVATAN SNIMAK

Pokidala lisice, pa ukrala auto policiji

Amerikanka Toša Sponsler(33) postala je neslavna zvijezda društvenih mreža nakon što je objavljen snimak njenog bjekstva policiji, koje je rezultiralo filmskom potjerom.

                                

Ona je privedena zbog sumnje da je krala u jednoj prodavnici. Nakon što su je policajci smjestili u vozilo, uspjela je da se oslobodi lisica, prebaci na prednje sjedište i ukrade policijski automobil.  

Nakon toga je uslijedila filmska potjera od 23 minuta, pri čemu je vozila preko 160 km/h. Potjera je okončana nakon što je policijsko vozilo zarotiralo na putu, takozvanom "PIT" tehnikom vožnje. Policija je istakla da je Sponsler u jednom trenutku posegnula za sačmaricom koja se nalazila u vozilu.

Ona je optužena za bjekstvo, prijetnju smrtonosnim oružjem, napad na službeno lice, posjedovanje nelegalnih supstanci, izbjegavanje hapšenja i neovlašćenu upotrebu vozila.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније