Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

04. 09. 2017. 08:00 >> 07:31

SIMULIRANI NAPAD

Vježbe Južne Koreje kao odgovor Pjongjangu

Južna Koreja je danas sprovela vojne vježbe kao odgovor na nuklearnu probu Sjeverne Koreje, javila je južnokorejska agencija Jonhap.

 

 

 

Južnokorejska vojska je sprovela vježbu simuliralanja napada na poligon za sjevernokorejsko nuklearno oružje, a cilj su bili "odabrani ciljevi u Japanskom moru", navela je agencija pozivajući se na izvore u Generalštabu južnokorejske vojske.

Vežba je odgovor na šestu nuklearnu probu Pjongjanga i u nju su bili uključeni južnokorejska balistička raketa i lovci F-15K.

Ciljevi su bili na udaljenosti na kojoj je i sjevernokorejski nuklearni poligon.

Sjeverna Koreja saopštila je juče da je izvela šestu nuklearnu probu uspješnim testiranjem hidrogenske bombe koja bi mogla da bude bojeva glava za interkontinentalni balistički projektil.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније