Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

01. 09. 2017. 14:36 >> 14:17

ZAROBLJENO 300 TURISTA

Rusija: Ogroman odron zbrisao sve

Nakon odrona oko 300 turista, među kojima je 100 stranaca, zarobljeno je u ruskom regionu Elbrus, na Kavkazu, javlja Raša tudej.

Ruske hitne službe spašavanja su na putu ka njima i pokušaće da ih oslobode. Odron se dogodio jutros na obroncima planine Elbrus, koja se nalazi u Kabardino-Balkar Republici u ruskom Kavkazu.

"301 turista je zarobljen na putu Prohladnij-Azeu. Situacija nije kritična, imaju hrane i drugih potrebština dovoljnih i za mjesec", izjavio je lokalni ministar za vanredne situacije RIA Novostima.

Prema najnovijim podacima, ogroman odron koji se sručio na to područje zbrisao je mnoge puteve koji povezuju to područje s ostatkom regiona, pa se procjenjuje da će to uticati na živote hiljada ljudi.

Jedan zvaničnik regiona Elbrus je izjavio da su ti ljudi sada potpuno odsječeni od ostatka republike, prenijela je agencija Tas.

Prema ocjenama zvaničnika, u pogođenom području boravi oko 260 stranih državljana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније