Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavio: B.V. ]

29. 08. 2017. 20:10 >> 20:00
5

PODSMIJEH NA TVITERU

Melanija obilazi poplave u visokim štiklama

Prva dama SAD Melanija Tramp izazvala je danas brojne podsmijehe preko društvenih mreža, kada je snimljena kako sa svojim suprugom Donaldom Trampom kreće u obilazak katastrofalnih poplava u Teksasu u visokim potpeticama i avijatičarskim naočarama.

 

"Pomoć je na putu Teksase. Ne brinite, Melanija nosi svoje špicaste štikle specijalno za oluju", napisao je u Tviter poruci komičar Bred Volak dok je Džej Di Altman napisao da "neko treba da kaže Melaniji da štikle treba da joj budu malo više za tu poplavu".

Komičarka Džesika Kirson čestitala je prvoj dami i rekla da je to što je obukla "Izvanredna ideja... Možete da skupljate otpatke s vašim potpeticama", dok je neko napisao "nije nedjelja mode u Milanu, Melanija".

"Melanija izgleda kao Barbi pomaže u poplavama. Djevojke, Lub cipele nijesu nepromočive", napisala je Marija del Ruso, navodeći skraćenicu za luksuznu marku cipela Lubuten.

Pored cipela s visokim štiklama Prva dama je kritikovana takođe zbog još dva modna detalja, zelene avijatičarske jakne i naočara.

Njen suprug Donald Tramp bez kravate takođe se pripremio za kišu, obučen u vjetrovku sa znakom predsjedništva, i u solidnim cipelama koje su izgledale nepromočive.

"Ona misli da je u Top Ganu" prestižnoj američkoj pilotskoj školi, napisao je jedan korisnik na Tviteru dok se drugi pitao da li će Melanija Tramp upravljati avionom do Teksasa.

Međutim nijesu se svi smijali njenom izgledu, neki su bili ljuti. Tako je izvesna Džener Tromans koja je rekla da je fotograf i da je doživjela više uragana, napisala da je "užasno bijesna" i da to "nije foto sešn", već da se ljudi bore za svoje živote.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније