Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Anadolija; Objavio: B.V. ]

19. 08. 2017. 10:08 >> 09:39

PERFORMANS

Zagrljaji solidarnosti u Barseloni

U Barceloni je, nakon terorističkog napada, upriličeno okupljanje na kojem su se građani grlili kako bi iskazali solidarnost.

 

Dvojica prijatelja Pako i Đino su na šetalištu La Rambla organizovali okupljanje pod nazivom "Zagrljaj".

Njih dvojica su nosili transparente na kojima je pisalo "Zagrljaj solidarnosti" i "Bori se ljubavlju protiv mržnje i straha".

Ljudi koji su se našli na tom mjestu su tom prilikom grlili jedni druge u znak solidarnosti i širenja ljubavi i povjerenja.

Teroristička organizacija ISIS preuzela je odgovornost za napad u Barseloni. Najmanje 13 osoba je poginulo, a oko 100 je povrijeđeno kada se u šetalištu Las Ramblas u centru Barselone kombi zaletio u pješake.

U Kambrilsu, policija je ubila pet osoba koje su nosile lažne bombaške pojaseve i koje su automobilom uletjele u grupu turista i lokalnih stanovnika. U tom incidentu je povrijeđeno šest ljudi, među kojima i jedan policajac. Jedna žena je od zadobijenih povreda preminula, tako da je ukupan broj žrtava jučerašnjih napada 14.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније