Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Tanjug/Sputnjik [ Objavio: O.Z. ]

08. 08. 2017. 15:19 >> 14:49
1

"DRŽI SE BRATE"

Lik Putina na fasadi Trampovog hotela

Na fasadi jednog od luksuznih hotela "Tramp Soho" u Njujorku projektovan je lik ruskog predsjednika Vladimira Putina s pratećim porukama, objavio je "Biznis insajder".

Prema navodima portala, Putin je predstavljen kako stoji ispred ruske zastave sa podignutim palcem, dok se pored njegovog lika smjenjuju fraze "Drago mi je da sam pomogao, brate", "Prati novac", "Na raspolaganju servis za pranje veša".

Pretpostavlja se da su te riječi upućene predsjedniku SAD Donaldu Trampu.

Ispred hotela na Menhetnu su, u to vrijeme, bili i ljudi obučeni u vojne uniforme koji su nosili rusku zastavu.

 

"Biznis insajder" navodi da se sve odigralo u ponedjeljak, ali nije jasno ko iza toga svega stoji.

Portal je tu akciju povezao sa formiranjem velike porote u istrazi o navodoj umiješanosti Rusije u predsjedničke izbore, što predstavlja novu fazu u toj aktivnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније