Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

19. 07. 2017. 22:36 >> 22:08

IRANSKI PREDSJEDNIK

Rohani:Iran će se suprotstaviti SAD

Iranski predsjednik Hasan Rohani rekao je danas da će se njegova zemlja suprotstaviti SAD i recipročno odgovoriti na bilo kakve sankcije koje budu nametnute Iranu.

 


Rohani je izjavio da će se Iran, ukoliko Vašington pod bilo kakvim izgovorom uvede nove sankcije, "suprotstaviti SAD".On je dodao da će "velika iranska nacija imati odgovarajući odgovor" kao i da će djelovati i iranski parlament, ali nije iznosio detalje.

Iranski predsjednik je izjavu dao dan nakon što je američka vlada objavila nove, nenuklearne sankcije Irancima i istovremeno upozorila Iran da će se suočiti sa posljedicama zbog kršenja "duha" nuklearnog sporazuma sa svjetskim silama.

Nove sankcije pogađaju 18 iranskih pojedinaca i grupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније