Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R.

07. 07. 2017. 15:07 >> 14:39

NE MOŽE NA SASTANAK

Demonstranti blokirali Melaniju u hotelu

Zbog velikih protesta protiv globalizacija supruga predsjednika SAD Melanija Tramp ne može da izađe iz hotela u Hamburgu i pridruži se supružnicima drugih vođa koji prisustvuju samitu G20.

Njena portparolka Stefani Grišam rekla je da policija zbog demonstranata nije odobrila Melaniji Tramp da napusti gostinjsku kuću vlade gdje su odsjeli ona i njen suprug Donald.

Melanija Tramp je na Tviteru napisala da misli na povrijeđene u protestima koji su počeli sinoć i izrazila nadu da su svi bezbjedni.

Po navodima policije, u jučerašnjim sukobima s demonstrantima povrijeđeno je 111 policajaca, a sukobi traju i danas.

Suprug njemačke kancelarke je trebalo da Melaniju Tramp i druge supružnike vođa zemalja G20 povede u razgledanje Hamburga brodom, na ručak i u centar za kontrolu klime.

Aktivisti protiv globalizacije zapalili su desetine automobila i pokušali da blokiraju učesnike samita da stignu do konferencijske sale.

Australijski premijer Malkolm Tarnbul napisao je na Tviteru da su on i indonežanski predsjednik Đoko Vidodo takođe blokirani u hotelu.

Policiju koja štiti hotel gdje je odsjeo Tarnbul napali su demonstranti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније