Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

05. 07. 2017. 09:41 >> 09:56

SIMULACIJA NAPADA

Južna Koreja i SAD ispalile rakete prema sjeveru

Vojske Južne Koreje i SAD ispalile su danas nekoliko balističkih raketa prema Sjevernoj Koreji u okviru vježbe simulacije napada i kao znak upozorenja sjevernom susjedu, javila je južnokorejska agencija Jonhap.

 

 

 

 

Vježbe i simulaciju napada nadgledao je predsjednik Južne Koreje Mun Džae-in, dodala je agencija.

"Mun je tokom vježbe rekao da je ozbiljna provokacija iz Sjeverne Koreje navela vlasti da dodatno reaguju i pokažu sposbonost raketne odbrane", naveo je Jonhap.

Vojna vježba održana je dan nakon što je Sjeverna Koreja ispalila novu balističku raketu koja je pala u Japansko more.Američke vlasti potvrdile su kasno sinoć da je Sjeverna Koreja sprovela prvo testiranje interkontinentalne balističke rakete (ICBM).

Zbog te nove raktene probe, Savjet bezbjednost UN će danas poslije podne održati hitan sastanak na zahtjev SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније