Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

30. 06. 2017. 20:18 >> 20:21

FRANCUSKO PRAVOSUĐE

Marin Le Pen optužena za zloupotrebu

Protiv predsjednice ekstremne desnice Marin Le Pen danas je u Francuskoj pravosuđe podignuta optužnica u okviru istrage rada njenih pomoćnika i poslanika u Evropskom parlamentu, izjavio je danas njen advokat.

"Marin Le Pen je danas otišla na saslušanje kod sudija koji su podigli optužnicu", izjavio je njen advokat Rodolf Bosli i najavio žalbu.

Marin Le Pen je ranije bila osumnjičena za prevaru Evropskog parlamenta od nekoliko stotina hiljada eura, nesnovano isplaćenih poslanicima njene stranke Nacionalni front.

Evropska služba za suzbijanje prevara optužila je prije nekoliko mjeseci članove njene stranke da su koristili saradnike za svoje političke aktivnosti, iako su oni na platnom spisku parlamenta.

Francusko pravosuđe je potom otvorilo istragu o tome.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније