Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

20. 06. 2017. 14:43 >> 14:24

DO 2020.

Starbaks zapošljava 2.500 izbjeglica

Najveći lanac kafeterija na svijetu Starbaks planira da do 2020. zaposli 2.500 izbjeglica u Evropi u okviru globalnog programa za pomoć izbjeglicama.

Taj broj biće dio planiranih 10.000 radnih mjesta za izbjeglice u američkom lancu kafeterija širom svijeta, saopšteno je iz te kompanije.

Kako se navodi, Starbaks će sarađivati sa agencijama koje pomažu izbjeglicama u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Austriji, Španiji, Portugalu, Njemačkoj i Holandiji.

Humanitarne organizacije pozdravile su partnerstvo, navodeći da bi ono moglo da napravi "značajnu razliku u životima izbjeglica".

Prema njihovim riječima, izbjeglice donose nevjerovatno bogatstvo vještina, znanja i iskusta koje mogu biti od koristi zapadnim društvima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније