Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

13. 06. 2017. 13:03 >> 12:36

UZ POMOĆ TERORISTA

Putin: SAD planirale destabilizaciju Rusije

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da su SAD bile spremne da koriste teroriste da bi narušile političku situaciju u Rusiji, kao i da takve ideje i dalje postoje.

 

 

 

U jednom od intervjua s američkim rediteljem Oliverom Stounom, Putin je ukazao na podršku američkih obavještajnih agencija pobunjenicima tokom rata u Čečeniji, prenosi TASS.

"Tada smo razumjeli da su naše američke kolege, kada su govorile o podršci Rusiji, tvrdile da su spremne da sarađuju u borbi protiv terorizma, ali su u stvarnosti koristili teroriste da destabilizuju unutrašnju situaciju u Rusiji", rekao je Putin.

"Te ideje su i dalje žive", rekao je Putin odgovarajući na Stounov komentar o pokušajima američkih obavještajaca da stvore nove tenzije u centralnoj Aziji ili Sjevernom Kavkazu.

Putin je rekao da su SAD "nažalost podržale takve događaje"."Svakako smo se nadali podršci, ali umjesto toga smo vidjeli kako američke obavještajne službe podržavaju teroriste", rekao je ruski predsjednik.

Hladni rat je otišao u istoriju, rekao je Putin i dodao da Rusija ima dobre transprantne odnose sa svijetom, sa Evropom i SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније