Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 06. 2013. 20:38 >> 20:38
2

KAO U TURSKOJ

Erdogan: Brazil žrtva iste zavjere

Premijer Turske Redžep Tajip Erdogan, koji je okrivio demonstrante u državi da nastoje da destabilizuju njegovu vladu, rekao je danas da je Brazil sa najnovijim protestima žrtva iste zavjere.

Erdogan jeto rekao pred nekoliko desetina hiljada pristalica u sjevernom gradu Samsunu, u poslednjem od nekoliko mitinga koje je održao.

Erdogan je, kako je prenio AP, za tronedjeljne anti-vladine proteste u Turskoj koje je vlada ugušila, optužio neimenovane strane snage, bankare i pojedine medije za koje smatra da žele da nanesu štetu zemlji.

Njegovi kritičari, kako su prenijele agencije, kažu da su demonstranti zamoreni njegovom sklonošću ka autoritativnom vlašću.

"Oni koji nisu uspjeli u Turskoj, sada se trude da nešto urade u Brazilu", kazao je Erdogan.

Masovni protesti u Brazili počeli su ranije ovog mjeseca nakon što je poskupeo javni prevoz.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније