Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 01. 2013. 23:07   >>  23:11

Završena misija

Princ Hari: Pucao sam na neprijatelje

Britanski princ Hari izjavio je da je pucao na talibanske pobunjenike u Avganistanu, gdje je bio pilot borbenog helikoptera.

Agencije prenose da je princ Hari, koji je proveo pet mjeseci u Avganistanu i čija se misija upravo završila, dao intervju Bi-Bi-Siju o svojoj ulozi kao kopilotu helikoptera "apač" i o tome da li je ubijao neprijatelje ili ne.

"Pripadnici moje jedinice su otvarali vatru u nekom trenutku", rekao je princ Hari i dodao da su “izbacivani  iz igre svi ljudi koji su pokušavali da rade loše stvari našim momcima".

Princ Hari je napustio Avganistan danas, a novinarskim ekipama je bilo dozvoljeno da ga intervjuišu, pod uslovom da ništa ne emituju dok Hari ne napusti zemlju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније