Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

04. 06. 2017. 19:04 >> 18:50
1

AKCIJA U LONDONU

Ispalili preko 50 metaka na teroriste

Najmanje osam naoružanih policajaca ispalilo je više od 50 metaka na trojicu napadača koji su u terorističkom napadu u Londonu ubili sedam i ranili 48 osoba.

Zamjenik komesara policije Mark Rauli rekao je medijima da su u policijskoj pucnjavi na napadače slučajno pogođeni i neki prolaznici, ali da njihovo stanje nije kritično.

Dodao je da će policija sprovesti nezavisnu istragu o tom incidentu. Rauli je kazao da su napadači ubijeni u policijskoj akciji, navodeći da su oni "usmrtili civile i da je bilo neophodno da se odmah zaustave".

Najmanje 21 osoba povrijeđena je u terorističkom napadu i nalazi se u kritičnom stanju, saopštila je britanska Nacionalna zdravstvena služba.

Napad se dogodio u noći između subote i nedjelje u centru Londona. Policija je ranije saopštila da je ubila svu trojicu napadača. Prvi napad desio se sinoć kada se kamionet popeo sa kolovoza na trotoar Londonskog mosta i počeo da gazi prolaznike.

Neposredno poslije toga, kako je saopštila policija, nekoliko ljudi napalo je velikim noževima prolaznike u prometnom dijelu grada Borou market.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније