Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

04. 06. 2017. 08:40 >> 08:13

I O LIBIJI I SIRIJI

Makron razgovarao sa Erdoganom o novinaru

Francuski predsjednik Emanuel Makron zatražio je danas od turskog kolege Redžepa Tajipa Erdogana da što je prije moguće oslobodi francuskog novinara u pritvoru u Turskoj.



 

 

Makron je u telefonskom razgovoru zatražio da u što kraćem roku bude oslobođen novinar Matijas Depardon koji je od 8. maja u pritvoru u Turskoj, gdje je priveden dok je radio reportažu za časopis Nejšenel džeografik (National Geographic).

Depardon (36) je u znak protesta što je zadržan u pritovu štrajkovao glađu od 21. do 27. maja.

Jelisejska palata navela je da su Makron i Erdogan razgovarali i o situaciji u Libiji i Siriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније