Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.M.Lj. [ Beta ]

01. 06. 2017. 10:25 >> 09:58
4

BOMBARDOVANJE SIRIJE

Ruski avioni ubili 80 ekstremista

Ruski avioni ubili su 80 ekstremista u Siriji u tri bombardovana konvoja ekstremističke vojske Islamske države, javila je danas agencija Tass, pozivajući se na izvor iz Ministarstva odbrane Rusije.

 

Rusko ministarstvo kaže da je taj napad izveden prošle noći kada su pripadnici Islamske države ponovo pokušali da uđu u područje grada Palmire.

Ruske snage bombardovale su više ciljeva, tvrdeći da su ubile više od 80 pripadnika Islamske države i uništile 36 automobila, osam cisterni za gorivo i 17 terenskih vozila.

Vojska Rusije je saopštila u srijedu da su njeni ratni brodovi u Sredozemnom moru ispalili četiri krstareće rakete na pozicije Islamske države u Siriji.

Rusko Ministarstvo odbrane je navelo da je prije tog napada obavijestilo američku, tursku i izraelsku vojsku.

Moskva od 2015. godine izvodi vazduhoplovne napade na Islamsku državu u Siriji.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније