Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

01. 06. 2017. 09:53 >> 09:25
2

U 2016.

Povećan broj beskućnika u Los Anđelesu

Broj beskućnika u Los Anđelesu povećan je tokom protekle godine, uprkos naporima američkih vlasti da riješe taj problem.

U gradu Los Anđelesu broj beskućnika je porastao za 20 odsto, a u širem okrugu još više, odnosno 23 odsto, pokazali su novi podaci, prenio je BBC.

Stručnjaci navode da su među glavnim uzrocima većeg broja beskućnika poskupljenje stanovanja i rast ukupnih troškova života.

Zvaničnica okruga Los Anđeles Dženis Han izjavila je da su podaci "zapanjujući".

"Broj beskućnika u okrugu Los Anđeles povećan je u strahovitoj mjeri", navela je Dženis Han.

U izvještaju je navedeno da u Los Anđelesu 34.189 ljudi nema stalno mjesto stanovanja, što je 5.725 osoba više nego prethodne godine.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније