Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavio: B.V. ]

30. 05. 2017. 21:43 >> 21:16

PUTIN TVRDI

Demokrate izmislile miješanje Rusije

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da su optužbe o miješanju njegove zemlje u predsjedničke izbore u SAD "izmišljotina" demokrata koji su time pokušali da objasne svoj poraz na izborima.

 

U intervjuu za francuski list Figaro, Putin je ponovo negirao umiješanost Rusije u hakerski napad na mejlove demokrata u SAD.

Putin je rekao da su tvrdnje o ruskom miješanju posljedica "želje onih koji su izgubili na izborima u SAD da poboljšaju svoj položaj optužujući Rusiju za miješanje".

Ruski predsjednik je izjavio da "ljudi koji izgube na izborima, mrze da priznaju da su zaista izgubili jer je osoba koja je pobijedila bila bliža narodu i bolje razumjela želje ljudi".

AP navodi da je američki predsjednik Donald Tramp iznio sličan stav danas na društvenoj mreži Tviter.

Putin je u ponedjeljak dao intervju za Figaro, kada je boravio u posjeti Francuskoj, a sadržaj je objavljen danas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније