Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č ]

27. 05. 2017. 23:16   >>  22:50

IZ TEKSASA

Medicinska sestra ubila 60 djece

Američke vlasti podigle su optužnicu protiv jedne medicinske sestre iz Teksasa koja je u zatvoru zbog ubistva djeteta 1982. godine, navodeći da se vjeruje da je ona u to vrijeme ubila čak 60-oro djece.

Dženin Džons (66) istovremeno služi kazne od 99 i 60 godina zatvora u Gejtsvilu za ubistvo 15-mjesečne djevojčice 1982. godine i zbog izazivanja bolesti dječaka starog četiri nedjelje, koji je preživio.

Ona je djevojčici dala smrtonosnu injekciju mišićnog relaksanta, a dječaku veliku dozu lijeka za razrjeđivanje krvi.

Vlasti su saopštile da je protiv Džonsove podignuta optužnica zbog smrti jedanaestomjesečnog Džošue Sojera, koji je, prema riječima istražitelja, preminuo zbog prevelike doze antiepileptika.

Tokom njenog rada u bolnicama i na klinikama u Teksasu, djeca su umirala zbog komplikacija pod nerazjašnjenim okolnostima.

Istražitelji vjeruju da je Džonsova ubila pojedinu ili svu tu djecu jer su preminula tokom ili ubrzo poslije njenih smjena.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније