Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

26. 05. 2017. 12:48 >> 12:23

ZBOG RUSKOG UTICAJA

FBI istražuje ulogu Trampovog zeta

Istraga koju vodi FBI o ruskom mešanju u predsjedničke izbore u Sjedinjenim Državama 2016. godine sve se više dotiče višestruke uloge Trampovog zeta i visokog savjetnika u Bijeloj kući - Džareda Kušnera, prenosi Fena.

Istraga Kušnerove uloge je usmjerena na pitanja poput operacije analize podataka Trampove kampanje, njegov odnos s bivšim savetnikom za državnu bezbjednost Majklom Flinom, te Kušnerove kontakte s Rusima, kazali su američki zvaničnici koji su upućeni u istragu, izvještava CNN, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Nema pokazatelja da je Kušner trenutno pod istragom i ne postoje navodi da je on učinio bilo šta ilegalno.

Takođe nije jasno da li FBI planira da razgovara sa Kušnerom, ali istražitelji smatraju da bi on mogao da pruži informacije koje bi pomogle istrazi.

Izvor blizak Kušneru je rekao da on ne zna za interes FBI-a za njega, te da ga nijesu kontaktirali. Njegova advokatica kazala je da je njen klijent voljan razgovarati s FBI-em ukoliko se to od njega bude tražilo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније