Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 05. 2017. 23:13 >> 22:52
1

NAPADAČ IZ MANČESTERA

Salman Abedi zvao majku da se oprosti

Libijska antiteroristička jedinica saopštila je danas da je osumnjičeni za bombaški napad u Mančesteru nekoliko sati prije napada pozvao majku i zatražio oproštaj.

Portparol jedinice Ahmed bin Salem rekao je da su majka, otac, brat i rođak Salmana Abedija, koji je i sam poginuo u napadu, juče privedeni na ispitivanje.

Prema njegovima riječima, Abedijeva majka je policiji rekla da je njen sin otputovao u Englesku četiri dana prije napada i da ju je pozvao na dan napada.

"Opraštao se", rekao je Salem.

Salem je rekao da libijski istražitelji na osnovu izjava Abedijevog brata Hašima misle da je "bombaš djelovao sam".

Hašim Abedi je policiji rekao da je njegov brat na internetu naučio kako da pravi eksploziv i da je želio "pobjedu Islamske države", naveo je Salem.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније