Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

25. 05. 2017. 08:21   >>  07:54

TERORISTIČKI NAPAD

Britanska policija uhapsila još dvije osobe

Britanska policija uhapsila je još dvije osobe povezane sa terorističkim napadom u Mančesteru, čime je broj uhapšenih porastao na osam.



 

 

 

Osim toga, policija i bezbjednosne službe pronašle su još eksploziva koji je mogao biti upotrijebljen poslije samoubilačkog bombaškog napada u Mančesteru u ponedjeljak kada je poginulo 22 ljudi.

Kako je objavio "Independent", jedna eksplozivna naprava je uništena u kontrolisanoj eksploziji.

Bezbjednosne službe su zabrinute da je druge bombe napravila mreža osumnjičenih sa namjerom da izvede nove napade, prenosi Rojters.

BBC piše da je žena koja je uhapšena u Blekliju u srijedu uveče puštena bez optužnice. Osim toga, ističe se da će stanica metroa u blizini Mančester arene ostati zatvorena do daljnjeg, kao i da je legenda Mančester Junajteda Vejn Runi donirao 100.000 funti žrtvama i njihovim porodicama.

"Postoje trenuci u životu koji vas pogode i šokiraju. Ponedjeljak veče je bio jedan od tih trenutaka. Poput mnogih drugih,mnogo sam noći uživao u areni, često sa svojom porodicom. Kao otac, užasnut sam da se izlazak za toliko ljudi završio tragično", naveo je Runi.

Identifikovane su i još dvije žrtve – Kloi Ruterford (17) i njen dečko Lijam Kari (19). U terorističkom napadu na koncertu Arijane Grande u Mančesteru ubijeno je 22, a ranjeno 119 ljudi. "Te noći naša ćerka Kloi je umrla i naš sin Lijam je u

mro, njihova krila su bila spremna, ali naša srca nisu. Bili su savršeni na svaki način i bili stvoreni jedno za drugo.

Željeli su da budu zajedno zauvijek i sada to i jesu", navodi se u zajedničkom saopštenju porodica i policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније