Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

16. 05. 2017. 19:05   >>  18:37

POTRAGA U TOKU

Nestao avion s četvoro putnika na Bahamima

Nadležne službe tragaju danas na Bahamima za nestalim malim avionom u kome su bile dvije odrasle osobe i dvoje djece iz Njujorka.

Obalska straža SAD saopštila je da se dvomotorni avion "MU-2B" u ponedjeljak nalazio istočno od ostrva Eleutera kada je kontrola leta u Majamiju izgubila radarsku i radio vezu sa avionom na letu iz Portorika ka Floridi.

Putnici su identifikovani kao Nejtan Ulrih i Dženifer Blumin iz Njujorka i njihovi sinovi od četiri i deset godina. Avion se nalazio na visini od oko 7.500 metara kada je kontrola leta izgubila vezu.

Portparol Obalske straže Rajan Keli rekao je da nije bilo naznaka značajno lošeg vremena u tom trenutku.

Avioni Obalske straže su u potrazi zajedno sa carinskom i graničnom službom Kraljevskih odbrambenih snaga Bahama na oko 65 kilometara istočno od Eleutere, a u pomoć je poslat i brod koji se očekuje kasnije danas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније