Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

12. 05. 2017. 22:36   >>  22:09

BRZO IZBRISAN

ID otvorila Instagram profil

Propagandna agencija ekstremističke organizacije Islamska država otvorila je nalog na društvenoj mreži Instagram, prenio je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Novinska agencija Našir promovisala je novootvoreni profil na Instagramu, navodeći da je u pitanju eksperiment u širenju informacija o Islamskoj državi.

Instagram je međutim saopštio da je uklonio nalog zbog kršenja pravila.

U saopštenju Instagrama proslijeđenom Bi-Bi-Siju navedeno je da ta društvena mreža "ne toleriše teroriste i terorističku propagandu" i da agresivno radi na tome da što prije ukloni takve naloge.

Agencija Našir je prethodno otvorila dva naloga na društvenoj mreži Fejsbuk u cilju širenja vijesti o Islamskoj državi i oba su uklonjena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније