Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 06. 2013. 23:03 >> 23:04

ILI LAŽNA UZBUNA

SAD: Otrovani putnici u avionu?

Agenti američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) priveli su danas putnika koji je digao uzbunu da se u avionu, kojim je poletio iz Hong Konga, nalazi otrov i da su se putnici otrovali.

 

 

Putnik je priveden po slijetanju aviona "Junajted erlajnsa" na aerodrom "Njuark liberti".

Agent FBI Luis Rodriges je, prenose agencije, rekao da je tokom ljeta jedan putnik ustao i počeo da viče nešto o otrovu. Rodriges je dodao da je putnik priveden i prebačen u lokalnu bolnicu, gdje će ljekari dati mišljenje o njegovom stanju.

On, međutim, nije želio da komentariše ranije medijske navode da je putnik tvrdio da je otrovao druge putnike u avionu.

"Nijesmo primili informaciju da je bilo ko obolio u avionu", kazao je Rodriges, dodajući da će privedeni putnik biti ispitan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније