Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

30. 03. 2017. 22:29   >>  22:04 1

GRČKA

Sirijac se zapalio u izbjegličkom kampu

Jedan Sirijac zadobio je danas teške opekotine kada se zapalio u izbjegličkom kampu na grčkom ostrvu Hios, saopštila je policija.

Izbjeglica star 29 godina polio se benzinom i zapalio, rekla je policajka koja je pokušala da mu sanira opekotine na licu i rukama.

On je prebačen u bolnicu sa opekotinama na 88 odsto tijela, navodi se u policijskom saopštenju. Sirijac je stigao u izbjeglički kamp u Grčkoj prošle sedmice, gdje je podnio zahtjev za dobijanje azila.

Više od 14.000 migranata trenutno živi u kampovima na ostrvima na istoku Grčke, a većina njih došla je iz susjedne Turske.

Organizacije za zaštitu ljudskih prava više puta su kritikovale Grčku zbog loših uslova života u izbjegličkim kampovima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније