Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Avaz/RTS/Tanjug ]

25. 03. 2017. 19:21 >> 19:33
9

ZBOG CIGARETE

Erdogan odbio slikanje s BiH novinarima

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan odbio je da se fotografiše zajedno sa delegacijom novinara iz BiH koja je proteklih sedam dana boravila u posjeti Turskoj, a razlog je bila cigareta u ustima jednog od snimatelja.

Prilikom boravka novinara organizovana je i posjeta obilježavanju 102. godišnjice od Galipoljske bitke kojoj je prisustvovao i Erdogan, prenosi bosanski Avaz.

U jednom momentu predstavnici novinara iz BiH su zatražili fotografiju sa njim, ali je Erdogan odustao od toga jer je jedan od snimatelj u ustima imao cigaretu.

„Sa cigaretom u ustima“, rekao je Erdoan, nasmijao se i odustao od fotografije.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније