Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

12. 06. 2013. 13:58 >> 13:57

BRAČNE TAJNE

Putin: Za tri sedmice sa mojom ženom - spomenik

Dok je Ljudmila Putin svog, uskoro bivšeg, supruga jednom prilikom nazvala "vampirom", on je uzvratio rekavši kako svako ko s njom preživi tri sedmice zaslužuje spomenik.

Knjiga "Krhka prijateljstva", Irene Pieč, nekadašnje prijateljice Vladimira i Ljudmile Putin, daje uvid u odnos ovog bračnog para koji je prošli četvrtak neočekivano najavio razvod braka.

Ljudmila Putin navodno je u jednom razgovoru s Iren u šali rekla kako je njen suprug "nažalost vampir", a ruski predsjednik je izjavio kako "svako ko s Ljudmilom uspije provesti tri sedmice zaslužuje da mu se podigne spomenik", piše "Moscow Times".

Putinova, uskoro bivša supruga, bila je fascinirana astrologijom što nije naišlo na plodno tle kod ruskog predsjednika koji bi je ućutkivao čim bi počela da govori o zodijaku i astrološkim znakovima.

Ljudmila se prijateljici požalila i kako je Vladimir prekršio obećanje da će se držati podalje špijunskog svijeta kada je 1998. godine pristao doći na čelo FSB-a. Ona je bila duboko pogođena tom situacijom misleći kako više neće moći viđati supruga.

Inače, Ljudmila je prijateljici opisivala kao pravog muškarca za nju jer "nije pio i nije je tukao". Ipak, zamjerala mu je što je većinu večeri provodio sa svojim prijateljima dok bi ih ona posluživala. Bitne razgovore Putin je obavljao u Finskoj jer je smatrao kako nigdje u Rusiji ne postoji mjesto na kojem može pričati, a da ga ne čuju oni koji to ne bi smjeli.

Vladimir i Ljudmila vjenčali su se u 1983. godine i imaju dvije kćeri, 30.-godišnju Mariju i godinu dana mlađu Ekaterinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније