Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

03. 02. 2017. 22:57 >> 22:32

717 KILOGRAMA

Najveća ikad zaplijena kokaina u Njemačkoj

Njemački carinici su u Hamburgu zaplijenili 717 kilograma kokaina, koji prema njihovoj procjeni ima tržišnu vrijednost 145 miliona eura, saopštio je danas šef istražne kacelarije hamburške carine Rene Mačke.

On je rekao da je zaplijenjeni kokain bio veoma visokog stepena čistoće, prenosi agencija DPA.

Pošiljka, najveća ikad zaplijenjena u Njemačkoj, stigla je u hamburšku luku 18. januara sa karipskog ostrva Kurakao u kontejneru za prevoz robe morem.

Mačke je saopštio da iza pošiljke stoji međunarodna banda i da je u ponedjeljak u Holandiji došlo do kidnapovanja vezanog za drogu, ne iznoseći druge podatke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније