Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

10. 06. 2013. 10:00 >> 10:00

AUSTRALIJA

Obustavljena potraga za nestalim brodom

Australijske vlasti su objavile da su obustavile potragu za brodom koji je prethodne sedmice nestao kod Božićnog ostrva. Na njemu su se nalazilo najmanje 55 imigranata.

 

Kako prenosi AFP, iz vazduha je u vodi uošeno 13 tijela, ali ih spasioci nisu izvukli jer su bili zauzeti „prioritetnijim operacijama“

"Naš prioritet u takvim operacijama je spasavanje života i morali smo da odgovorimo drugim brodovima koji su tražili pomoći i spriječimo pogibiju. Kada te operacije budu završene i ne bude više bio ugrožen nijedan život, mi ćemo izvući sva tijela stradalih koja budemo uspjeli da izvadimo iz vode", izjavla je portparolka Granične zaštitne komande.

Brod je prvi primijetio avion Granične zaštite, ali je sledećeg dana nestao. Tokom dalje potrage uočeno je 13 tijela i dijelovi plovila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније