Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

10. 06. 2013. 09:02   >>  09:03

NAPADAČI LIKVIDIRANI

Talibani napali aerodrom u Kabulu

Grupa od sedam talibana je napala rano jutros aerodrom u Kabulu. Svi napadači su poginuli.

 

 

"Bilo je sedam napadača - dvojica bombaša samoubica i pet drugih koji su poginuli u razmjeni vatre. Nije poginuo niko od pripadnika snaga bezbjednosti i za sada nemamo izveštaja o civilnim žrtvama", izjavio je jedan lokalni policijski zvaničnik.

Talibanu su zauzeli položaj unutar nedovršene zgrade pored aerodroma i pružali otpor četiri sata avganistanskim snagama, dok nisu likvidirani.

Napadači su bili obučeni u policijske uniforme.

 Aerodrom je trenutno pod blokadom, letovi su otkazani a avioni koji su trebali da slete u Kabul su preusmjereni na aerodrom u Mazar e Šarifu na sjeveru zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније