Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 10. 2016. 09:34 >> 09:13

TAJFUN SARIKA

U poplavama u Vijetnamu poginule 24 osobe

U poplavama uzrokovanim obilnim kišama poslije prolaza tajfuna Sarika stradale su 24 osobe dok su četiri nestale u centralnom dijelu Vijetnama, saopštili su danas zvaničnici u Hanoju.

 


 

Dvije osobe su poginule na Filipinima gdje je evakuisano 150.000 ljudi zbog naleta tajfuna.

Najmanje 18 osoba je poginulo u vijetnamskoj provinciji Kvang Bin, koja je najviše pogođena poplavama.

Na tom području su nestale tri osobe.Šest osoba je stradalo u ostalim centralnim područjima Vijetnama, naveli su lokalni zvaničnici i dodali da je u tom dijelu zemlje nestala jedna osoba.

Obilne padavine pogodile su u petak i subotu Vijetnam gdje je poplavljeno oko 125.000 kuća i uništena infrastruktura na putevima.

Tajfun se trenutno kreće prema sjevernom dijelu Vijetnama na Južnokineskom moru brzinom od oko 15 do 20 kilometara na čas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније