Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

16. 10. 2016. 23:57 >> 23:41

BRINE ZA NJEGOVO ZDRAVLJE

Pamela Anderson posjetila Asanža

Bivša Plejbojeva "zečica" Pamela Anderson danas je, nakon posjete osnivaču sajta Vikiliks, Džulijanu Asanžu, u ekvadorskoj ambasadi u Londonu, izrazila strahovanje za Asanžovo zdravlje.

Kako prenosi "Dejli telegraf", bivša zvijezda TV serije "Čuvari plaže" je kazala da se Asanž "drži veoma dobro", ali je izrazila zabrinutost za njega i njegovu porodicu.

"Stvarno vjerujem u njega i mislim da je dobra osoba i zabrinuta sam za zdravlje njega, njegoe porodice i samo se nadam nekom čudu da on bude oslobođen", rekla je Andersonova, prenosi Tanjug.

Britanski list podsjeća da osnivač sajta, koji je australijski državljanin, živi već više od četiri godine u ambasadi Ekvadora, zemlje koja mu je dodijelila politički azil.

On bi trebalo da bude saslušan u Švedskoj po optužbama seksualne prirode, koje on negira. Asanž vjeruje da će, ukoliko ode u Švedsku, biti izručen SAD i biti tamo saslušan zbog aktivnosti vezanih za Vikiliks.

Andersonova je uslikana kako ulazi u ekvadorsku ambasadu koja se nalazi u centru Londona noseći mu hranu u papirnim kesama iz prodavnice sendviča "Pretamanže".

"Donijela sam mu lijep veganski ručak i neke veganske grickalice. On kaže da ga mučim donoseći mu veganski hranu", rekla je 49-godišnja aktivistkinja za prava životinja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније