Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.M.Lj. [ B92 ]

06. 10. 2016. 09:13 >> 09:00
2

NORVEŠKA

Premijerka hvata Pokemone u parlamentu

Premijerka Norveške Erna Solberg uslikana je kako tokom sjednice u norveškom parlamentu igra planetarno popularnu igricu Pokemon Go.

 

Kako piše “Gardijan”, nije tajna da je norveška premijerka veliki obožavalac pomenute igrice - ona je i ranije, tokom zvanične posete Slovačkoj, izdvojila vrijeme kako bi se posvetila jurenju pokemona.

Međutim, ovo čak nije ni prvi put da je neko od norveških političara “uhvaćen” kako igra igrice tokom skupštinskih zasjedanja.

Predsjednica norveške Liberalne partije Trine Skei Grande bila je “uhvaćena” dok je igrala Pokemon Go na sjednici o nacionalnoj bezbjednosti u avgustu, kada je ta igrica bila izuzetno popularna.

 

A, ovog puta, dok je premijerka hvatala pokemone, za govornicom se glavom i bradom našla Grande, koja je nakon toga na Tviteru objavila: “Čula je šta sam rekla, mi žene možemo u isto vrijeme da radimo dvije stvari kao što već znate”.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније