Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Tanjug.rs ]

22. 09. 2016. 13:13   >>  12:51 1

DEPARDIJE OŠTRO

"FR je zemlja imbecila i prave smrdljiv sir"

Francuska je postala igalište za strance, naseljena imbecilima koji prave vino i smrdljiv sir, izjavio je čuveni glumac Žerar Depardije u untevjuu za Korijere dela Sera.

Glumac je i ranije kritikovao, a od, kako kaže, svog prijatelja Vladimira Putina, dobio je rusko državljanstvo 2013, čime je izbjegao da plati porez u Francuskoj.

Na pitanje smatra li sebe Francuzom, Depardije je odgovorio: "Ne. Ja sam građanin svijeta. Francuska će vjerovatno postati Diznilend za strance, naseljena imbecilima koji prave vino i smrdljiv sir za turiste".

Govoreći o filmskoj industriji, Depardije je rekao da bioskopi više ne postoje, već samo svijet zabave i ljudi, koji terorišu Amerikanci.

"Postoji deset zvijezda i svi su Amerikanci, a njihovi su filmovi pretrpani specijalnim efektima, dok se ostatak filmskog svijeta bori za opstanak", ocijenio je čuveni glumac.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније