Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ RTS/Tanjug ]

14. 09. 2016. 09:44 >> 09:25
1

MIŠEL O ĆERKAMA

"Selidba iz Bijele Kuće će biti težak period"

Supruga američkog predsjednika Baraka Obame, Mišel, misli da će njene ćerke proći kroz „težak period“ nakon selidbe iz Bijele kuće zato što su tu odrasle.

Prva dama SAD otkrila je da će njenoj porodici najviše nedostajati osoblje rezidencije američkog predsjednika, zato što su „učestvovali u odrastanju njene osamnaestogodišnje ćerke Malije i petnaestogodišnje Saše“.

„Osoblje nas voli i brinuli su o nama, ali onog minuta kada izađemo odavde, to je to“, rekla je Mišel prilikom gostovanja u popularnoj TV emisiji "The Ellen DeGeneres Show".

Prva dama je rekla da su njene ćerke „spremne, ali da je teško otići iz kuće u kojoj si odrastao“.

Mišel i njen muž Barak Obama svojim ćerkama objašnjavaju da moraju da se „vrate korak unazad“ i da poštuju trenutke kao što je šetnja „sjevernim travnjakom rezidencije ili uživanje u pogledu sa Trumanovog balkona“, prenosi AP.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније