Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

18. 08. 2016. 13:39 >> 13:19

UZ JUŽNU GRANICU

Južna Koreja izvela vojne vježbe

Vojska Južne Koreje izvela je danas najveće vojne vježbe do sada u blizini napete granice sa Sjevernom Korejom, saopštili su zvaničnici.

 

 



Više od 300 tenkova i desetine vojnike ispaljivali su granate nedaleko od južne granice, saopštila je južnokorejska vojska.

Vojska Sjeverne Koreje nije pokazivala znakove neobičnih aktivnosti tokom trajanja vježbe, navodi se u saopštenju.Vojna vježba je, kako se navodi, obilježila je razmjenu artiljerijske vatre između Sjeverne i Južne Koreje u avgustu prošle godine.

Do okršaja je došlo zbog pogibije dvojice južnokorejskih vojnika prilikom eksplozije nagazne mine.

Seul je optužio Sjevernu Koreju da je prva započela sukob, Pjongjang je odbacio optužbe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније